CV

Leendert Meijers, 1965

Studeerde (bedrijfs)economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Was in de jaren daarna wetenschappelijk onderzoeker bij het Tinbergen Instituut en promoveerde in 1999 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam tot doctor in de economische wetenschappen (Toegepaste Economie) met het proefschrift ‘Ruimtelijke netwerken van de zakelijke dienstverlening’ (‘Spatial networks of producer services’).


Na twee jaar gewerkt te hebben als Beleidsmedewerker Commerciële en Zakelijke dienstverlening bij de stafafdeling Onderzoek & Innovatie van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM volgden nog zes jaar als Bestuurssecretaris van de vakgroep NVM Wonen. Vandaaruit werd in 2007 de stap gezet naar NVB, de Nederlandse Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers. Eerst als Strategisch Adviseur en vanaf 2010 tot en met 2018 als Adjunct-Directeur.


Startte in 2018 met een eigen adviesbedrijf Meijers Management & Organisatieadvies (MM&O) voor interim management en strategisch organisatieadvies.

Vrijwilligerswerk verricht als kerkrentmeester binnen de Hervormde Gemeente Hagestein (PKN). Meer dan interesse voor muziek, kunst en cultuur en vooral ook architectuur. Wandelt graag in de natuur en speelt op de golfbaan. Houdt van lekker en gezond koken & eten.